WORKSHOPS


Regelmatig worden er workshops georganiseerd in mijn workshopruimte. Er is ruimte voor maximaal 7/8 personen aan tafel. Gemiddeld liggen de kosten per workshop rond de 20 euro. Dan gaat het om een workshop voor een stempel- of kaarttechniek. Wanneer er een stempelset centraal staat, is deze te bestellen voorafgaand aan de workshop. U hoeft dan maar een minimaal bedrag (voor de gebruikte materialen) en soms zelfs niets te betalen voor de workshop, uitsluitend voor de stempelset.
U kunt de evenementen volgen op mijn facebookpagina Tokodelouwisstampin' voor alle data. Schrijf u daar in door middel van de "Ik ga" knop. Inschrijven kan ook via het contactformulier hieronder.

Heeft u niet de gelegenheid om naar Amsterdam Zuidoost te komen, maar wilt u wel dat er een workshop of stempelparty bij u thuis gegeven wordt? Dan kan ik naar u toe komen. U zorgt dat er minimaal 4 workshop deelnemers zijn en dat er voldoende ruimte is. Ik zorg ervoor dat ik met de materialen naar u toe kom op een afgesproken datum. Ik vraag dan naast de workshopkosten nog wel een kilometervergoeding.


Workshops

Er zijn momenteel geen berichten.Toko  de Louw is Stampin'
Stempelen naar Ontspanning