WORKSHOPS


Regelmatig worden er workshops georganiseerd in mijn workshopruimte. Er is ruimte voor maximaal 7/8 personen aan tafel. Gemiddeld liggen de kosten per workshop rond de 20 euro. Dan gaat het om een workshop voor een stempel- of kaarttechniek. Wanneer er een stempelset centraal staat, is deze te bestellen voorafgaand aan de workshop. U hoeft dan maar een minimaal bedrag (voor de gebruikte materialen) en soms zelfs niets te betalen voor de workshop, uitsluitend voor de stempelset.
U kunt de evenementen volgen op mijn facebookpagina Tokodelouwisstampin' voor alle data. Schrijf u daar in door middel van de "Ik ga" knop. Inschrijven kan ook via het contactformulier hieronder.

Heeft u niet de gelegenheid om naar Amsterdam Zuidoost te komen, maar wilt u wel dat er een workshop of stempelparty bij u thuis gegeven wordt? Dan kan ik naar u toe komen. U zorgt dat er minimaal 4 workshop deelnemers zijn en dat er voldoende ruimte is. Ik zorg ervoor dat ik met de materialen naar u toe kom op een afgesproken datum. Ik vraag dan naast de workshopkosten nog wel een kilometervergoeding.


Workshops


Jingle all the way part2

Start:31-10-2020
12:30
Einde:31-10-2020
17:00

Onder het genot van een hapje, drankje en heerlijke kerstmuziek maken we met diverse stempelsets 3 kaarten. We gebruiken tevens het mooie designpapier uit de najaarscatalogus. Er is ruimte voor maximaal 5 personen.
Kosten 27,50. Dit is inclusief TWEE pakken designpapier uit de najaarscatalogus OF één stempelset uit de hieronder aangegeven selectie, lunch en alle materialen voor de kaarten.
Designpapier keuze uit de volgende sets: Heartwarming Hugs, Poinsettia Place, Tis the Season, Toile Tidings, Trimming the Town, Snowflake Splendor en Plaid Tidings. (Voorbeelden: zie toegevoegde afbeeldingen.)
Stempelsets keuze uit de volgende sets: Gnome for the Holidays, Merry Moose, Snow Wonder, Flight of Fancy, Have a Hoot, Warm & Toasty, Freezin Fun, Don't stop Believin of Christmas Gleaming
Verzoek: neem je eigen trimmer mee.

 winter_stempels.jpg
 winterpapier.jpg


Terug naar overzicht


Toko  de Louw is Stampin'
Stempelen naar Ontspanning