WORKSHOPS

2023-04-26 12.21.13


Regelmatig worden er workshops georganiseerd in mijn workshopruimte. Er is ruimte voor maximaal 6 personen aan tafel. Gemiddeld liggen de kosten per workshop rond de 20 euro. Dan gaat het om een workshop voor een stempel- of kaarttechniek. Wanneer er een stempelset centraal staat, is deze te bestellen voorafgaand aan de workshop. U hoeft dan maar een minimaal bedrag (voor de gebruikte materialen) en soms zelfs niets te betalen voor de workshop, uitsluitend voor de stempelset.

U kunt de evenementen volgen op mijn facebookpagina Tokodelouwisstampin' voor alle data. Schrijf u daar in door middel van de "Ik ga" knop. Inschrijven kan ook via het contactformulier hieronder.

Heeft u niet de mogelijkheid om naar Wijdenes te komen, maar wilt u wel dat er een workshop of stempelparty bij u thuis gegeven wordt? Dan kan ik naar u toe komen. U zorgt dat er minimaal 4 workshop deelnemers zijn en dat er voldoende ruimte is. Ik zorg ervoor dat ik met de materialen naar u toe kom op een afgesproken datum. Ik vraag dan naast de workshopkosten nog wel een kilometervergoeding.

Wanneer er bestellingen worden gedaan voor Stampin' Up! materialen tijdens de stempelparty bij u thuis, kunt u zelf ook beloningen verdienen als gastvrouw. Hierover vertel ik u graag meer.


 

Workshops

Er zijn momenteel geen berichten.