NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP!

Toko de Louw is Stampin'
Kleefkruidstraat 58
1104 HX Amsterdam

email: info@tokodelouwisstampin.nl

Telefoon: o6 26 94 o4 15 

KvK: 76432106
BTW: NL003084690B39

Gebruik het onderstaande contactformulier als u iets wilt vragen of als u contact met ons wilt opnemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Alvast hartelijk dank voor uw belangstelling!
Voorwaarden

Scrapbooking

Bestellingen worden definitief na een akkoord van de offerte en voorwaarden. Bij scrapbook bestellingen wordt gebruik gemaakt van een specifiek bestelformulier voor uw wensen.
U dient bij opdrachtbevestiging direct 50% aan te betalen. Vervolgens betaalt u de overige 50% voor levering. 
U dient zelf zorg te dragen voor het aanleveren van het te gebruiken fotomateriaal.
Indien u de foto digitaal aanlevert, dienen deze op acceptabele resolutie (minimaal 700 x 700 pixels) te worden aangeleverd in JPG of TIF. Toko de Louw is niet verantwoordelijk voor de verwerking van onscherpe/ donkere / overbelichte foto's. U dient zelf de kwaliteit te beoordelen. 
Een bestelling is pas definitief na betaling van het verschuldigde bedrag.
Een scrapbookpagina kan worden verzonden of worden opgehaald. Verzenden alleen mogelijk per verzekerde verzending of koerier waarvoor de verzendkosten volledig worden doorbelast.
Bestellingen zijn alleen mogelijk binnen Nederland en België.
Het herroepingsrecht is niet van toepassing op dit maatwerkprodukt. Restitutie na levering bij een maatwerkalbum is niet mogelijk. Bent u niet geheel tevreden, dan kijken we naar een passende oplossing.
Bij annuleren tijdens het produktieproces betaalt u de kosten voor de aangeschafte materialen en de reeds gemaakte uren à 27,50 per uur.

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch kan het voorkomen dat er een bestelling beschadigd raakt tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.


Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar tokodelouw@hotmail.com . Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Herroepingsrecht/Bedenktijd
U heeft het recht uw boeking of aankoop binnen 14 dagen na bevestiging te annuleren mits deze niet de uiterlijke annuleringstermijn heeft bereikt. Bekijk hierboven bij de voorwaarden van ieder produkt / dienst. Alle (reeds geleverde) maatwerkproducten zijn uitgesloten van herroeping of retourneren. Retourprodukten worden uitsluitend ongeopend geaccepteerd. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via tokodelouw@hotmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour of annulering terugstorten. 

AVG
Uw persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt en alleen gebruikt om uw order uit te kunnen voeren. Ze worden maximaal een jaar bewaard en daarna vernietigd.

Toko  de Louw is Stampin'
Stempelen naar Ontspanning