Over mij

2019-08-21 11.18.35

Vanaf november 2019 staat Toko de Louw officiëel geregistreerd bij de Kamer van Koophandel. Ik geef creatieve workshops, verkoop scrappagina's en kaarten en daarnaast heb ik nog een catering tak waarvoor meer informatie te vinden is op www.tokodelouw.nl. Ik heb thuis een workshopruimte welke geschikt is tot maximaal 7/8 personen. Tijdens de Corona periode is dit aantal teruggebracht naar ongeveer 5 personen om voldoende ruimte te kunnen behouden.

Graag bied ik maatwerk omdat iedereen zijn eigen smaken en/of wensen heeft. Uiteraard kan ik u wat voorbeelden laten zien om u inspiratie te geven. Bijna niets is onmogelijk maar bij voorkeur alles in overleg. Waarom? Naast Toko de Louw heb ik ook een baan bij de gemeente en heb ik een gezin. Om dit zo goed mogelijk te combineren, bespreek ik graag uw wensen zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Sinds januari 2019 mag ik mijzelf tevens Onafhankelijk Stampin' Up! Demonstratrice noemen. Meer informatie hierover vindt u via het menu Stampin' Up!.

​Bevalt het u wat u leest en wilt u meer informatie? Dan kunt u vrijblijvend contact met mij opnemen.
Mijn contactgegevens kunt u vinden op de contactpagina.

Liefs Maike